RW1016 Runcit Berbentuk TitisanTali Keselamatan Boleh Ditarik BalikTerminal Perkakasan Lubang Sisi Plus
Boleh ditarik balikTether KeselamatanJuga dikenali sebagai recoiler, security tather dan pull-box, ia boleh digunakan secara meluas untuk kedudukan produk di titik runcit, keselamatan pembelian, kedudukan wire harness dalam peralatan elektronik, pengimbangan peralatan, sokongan papan tanda dan pemberian produk atau bahagian. Contohnya, ia boleh digunakan di pasar raya, seperti paparan produk Elektronik Wal-Mart dan beberapa paparan produk harian yang lain.
RW1016 ialah Boleh Ditarik Balik Berbentuk JatuhTether Keselamatan, pelbagai aplikasi untuk recoiler ini.
●Bahan:Kotak diperbuat daripada plastik ABS, dengan spring boleh tarik balik terbina dalam dan kabel keluli tahan karat penutup nilon (keluli tahan karat 304, struktur 7*7) yang digulung pada kekili di bahagian dalam.
●Cara penetapan kotak:Pita pelekat berganda 3M(Pemasangan skru tersedia, standardnya ialah Ketuk 3M) ●Lokasi Keluar Kabel: B – Bahagian atas kotak. (Bahagian A kotaktersedia, standardnya ialah jalan keluar B)
●Saiz Kotak: 50×32.5×15.5MM
●Warna Kotak: Hitam(Warna Putih, Kelabu dan Tersuai tersedia, standardnya ialah Hitam)
●Daya penarikan balik yang tersedia: 1/3LB(1/4LB dan daya tersuai tersedia, standardnya ialah 1/3LB)
●Warna Kabel: Transparannilon menutup kabel keluli tahan karat(warna nilon hitam dan warna tersuai tersedia, standardnya akantelusbersalut nilon) ●Panjang kabel boleh tarik balik: 95 cm(Panjang tersuai tersedia, Maks: 95cm, standardnya ialah 95cm)
●Diameter Kabel:0.9mm(0.6mm dan saiz tersuai tersedia, standardnya ialah 0.9mm)
●Butiran hujung kabel: Φ8mmx9.5mm Lubang Sisi Perkakasan(Φ6mmx5mmdan saiz tersuai tersedia, standardnya akan menjadiΦ8mmx9.5mm)

Catatan:
Untuk tambatan keselamatan boleh tarik balik RW1016, warna kotak, warna kabel, diameter kabel, panjang kabel, daya tarik tarik balik boleh disesuaikan.
Jika tether keselamatan boleh tarik balik RW1016 di atas tidak dapat memenuhi keperluan anda, sila kembali ke bahagian atas dan hantarkan pertanyaan kepada kami untuk membincangkan butiran lanjut.
Jika RW1016 Cuboid Retractable security Tether di atas bukanlah produk terbaik yang anda perlukan, Berikut adalah tether keselamatan Cuboid retractable yang serupa untuk rujukan anda:
1. Tali Keselamatan Boleh Ditarik Balik dengan kotak yang sama tetapi hujung kabel yang berbeza(Klik pada gambar untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang produk)

2. Tali Keselamatan Boleh Ditarik Balik dengan hujung kabel yang sama tetapi bentuk kotak yang berbeza(Klik pada gambar untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang produk)

Fokus untuk menyediakan penyelesaian mong pu selama 5 tahun.